Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

blogaki - χρονικό συναισθημάτων


Στα θρανία του 5ου νηπιαγωγείου Χολαργού.


Με πείσμα, λοιπόν, ξεκινώ το blogaki. Και σε κάθε κλειστή πόρτα που συναντώ, φοβάμαι το πισωγύρισμα σε σκέψεις που θα με τραβήξουν μακριά και πάλι από αυτό που θέλω να είμαι. 

"Εγώ είμαι εδώ" λέει ο Δημήτρης και συνεχίζω δυνατή! Και ο καιρός περνά και το blogaki δεν βρίσκει στέγη και με κυριεύει συγκρατημένη απαισιοδοξία. 

Μπαχαρικά για την κοινωνική κουζίνα - το αλάτι και το πιπέρι της ζωής οι άνθρωποι που συναντιόμαστε τυχαία και πορευόμαστε μαζί!


Η Λουκία εμφανίζεται από μηχανής θεός και προτείνει το νηπιαγωγείο Χολαργού. Λες; Μπαα... Μα, η αίτηση εγκρίνεται και το παζάρι θα γίνει στο νηπιαγωγείο. Πετάω από τη χαρά μου! Και προσγειώνομαι κάπως απότομα: τα πασχαλινά παζάρια έχουν μόλις τελειώσει, ποιοι bloggers θα μπορέσουν να στηρίξουν το blogaki; 

Στα θρανία ξανά!

Η Αριστέα, εκτός από χορηγός επικοινωνίας, είναι πια και το γούρι μου, γιατί έρχεται πρώτο το δικό της θετικό μήνυμα. Κι ακολουθούν τόσα πολλά! Που μου χαρίζουν ευτυχισμένες στιγμές. 
Η σύνδεσή μου αποφασίζει να ξεκουραστεί κι έχω ίντερνετ - χελώνα. Κάποιοι από εσάς ασχολείστε και με αυτό: με... χαλαρώνετε, όταν το άγχος μου χτυπάει κόκκινο.

Το καραβάκι της αλληλεγγύης από την Andromeda!


Στέλνω sos στη Χριστίνα κι εκείνη σχεδιάζει στα γρήγορα το καραβάκι!
Η Λουκία, που είναι Αθήνα, αναλαμβάνει τα δέματα και διώχνει μακριά τον πανικό που με επισκέπτεται μαζί με τη λέξη ΕΛ.ΤΑ. 
Κάθε δέμα που έρχεται, φέρνει χαρά μεγάλη και μηνύματα και τηλέφωνα: από ποιον; Α, ναι, η/ο blogger που φτιάχνει αυτό, που γράφει έτσι...
Το blogaki έχει πετύχει το στόχο του! Δεν είναι πια μόνο! Χαμογελάω και στον ύπνο μου!

Και η Φοίβη έδωσε πράγματα για το παζάρι μας!

Γνωρίζω τη Φοίβη! Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι... Μα, τελευταία στιγμή; Κι όμως, όλοι συμφωνείτε! Ανακούφιση. Και το άγνωστο γεμίζει μ' ελπίδα.
Στήνουμε τα τραπέζια και συγκινούμαστε: τόσοι bloggers αγκάλιασαν το blogaki για την Κοινωνική Κουζίνα; Απίστευτο!

Δοχεία φαγητού για την Κοινωνική κουζίνα - Αν ήξερε ο άνθρωπος που θα φάει σε κάποιο από αυτά με πόση πίστη για έναν καλύτερο κόσμο έχει αγοραστεί αυτό το δοχείο...!


Οι επαγγελματίες της φιλανθρωπίας και της ζωής πού είναι; Παρόντες, φυσικά, κι αυτοί! Επίμονοι, μα κι ανυποψίαστοι: το blogaki πραγματικά γεννήθηκε από την ανάγκη μου να γεμίσω την καθημερινότητα με περισσότερες στιγμές ζωής. Και ζωή για μένα είναι αγάπη και αλληλεγγύη!

Η δαιμόνια ρεπόρτερ του Makazine ήταν στο παζάρι!


Την Παρασκευή το βράδυ δεν κοιμάμαι ούτε ένα λεπτό, όπως τότε, που πηγαίναμε με το σχολείο εκδρομή στη Φανερωμένη: ο ενθουσιασμός για την εξερεύνηση στο δάσος δεν μ' αφήνει να κλείσω μάτι. Αλλά και η αγωνία: τα κεφτεδάκια να μην ξεχάσω. Και θα τα χωρέσει όλα το καλαθάκι μου;



Στο παζάρι μας είστε όλοι! Οι περισσότεροι με τα πραγματάκια σας! Κάποιοι με το σώμα:
Η Στέλλα. Η Γλαύκη με χυμούς και κέικ και τυροπιτάκια κι όλα τα απαραίτητα για το σερβίρισμα! Μιλάμε και χαίρομαι πολύ που τη γνωρίζω! Η Κατερίνα Κοκό, με μάτια όλο γλύκα, σαν κι αυτή που διαβάζω στα μηνύματά της. Και με τυροπιτάκια για εμάς, που έχουμε μείνει νηστικοί! Η Μαρία Κανελλάκη, που γίνεται αμέσως συνοδοιπόρος στις σκέψεις για την αλληλεγγύη.
Κι όταν πια είμαι σαν ζόμπι από την αϋπνία, καταφτάνουν τα κορίτσια: Κατερίνα Βερίγκα, Μαριλένα, Μαρία Νι και Χριστίνα Λελή! Τριγυρίζω ανάμεσά τους και χαίρομαι τη ζεστασιά τους και τα καθαρά βλέμματα!
Την Κυριακή γνωρίζω και τη Στεφανία, βρίσκει κι εκείνη χρόνο για το παζάρι μας και με δροσίζει με το χιούμορ της. Και η Κλαυδία εκεί. 



Λικέρ από τη Νικόλ.




Προσοχή: στα παζάρια κυκλοφορεί ελεύθερη μια γυναίκα και προσφέρει βοήθεια, πριν προλάβεις να τη ζητήσεις! Κουβαλάει πράγματα, τραπέζια, κρατάει παρέα, προσφέρει απλόχερα! Νικόλ τη λένε!







Η επίσκεψη των Άλλων Ανθρώπων της Κοινωνικής κουζίνας με γεμίζει αισιοδοξία. Αν μπορούσατε να δείτε το χαμόγελό τους, όταν κοιτούν τι έχετε στείλει!!! Συζητάμε για αλληλεγγύη και συνεχίζουμε τη συζήτηση στην Πλαταιών, στο φιλόξενο σπίτι της Κοινωνικής κουζίνας. Μοιραζόμαστε εμπειρίες και σκέψεις και δίνουμε ραντεβού για μαγείρεμα στην Κόρινθο! Για να καταφέρουμε να συναντηθούμε στο δρόμο όλοι και να σπάσουμε το τείχος της απομόνωσης, της αποξένωσης και του φόβου

Περιμένοντας τον Άλλον Άνθρωπο...



Μες στη ζέστη του κέντρου της Αθήνας, χωρίς αυτοκίνητο, απολαμβάνουμε πρώτη φορά το τρέξιμο και τα ψώνια! Και βλέπουμε καθαρά την ομορφιά μες στην ασχήμια.







Όλοι εσείς, που στείλατε πράγματα και σημειωματάκια, που ήρθατε στο παζάρι με τις ζεστές καρδιές σας, που μιλήσατε μαζί μου στα μηνύματα με υπομονή και ευγένεια, που στηρίξατε με κάθε τρόπο το blogaki, μου χαρίσατε πολλές στιγμές ευτυχίας. Και μου δώσατε δύναμη για να θυμηθώ τον παλιό μου εαυτό και να συνεχίσω, όπως και να 'ναι ο κόσμος, έτσι: 







Όσο γοητευτικό κι αν είναι το άσπρο - μαύρο, 

Καφές, ζάχαρη πελτέδες, μπαχαρικά, λάδι,


βάλατε στην κοινή μας e πορεία χρώματα που κατάφεραν να συγκινήσουν με την ομορφιά τους και ν' ανοίξουν το δρόμο για να συνεχίσουμε πλάι - πλάι: blogaki

χαρτιά κουζίνας, απορρυπαντικά και δοχεία φαγητού για την Κοινωνική κουζίνα.



Υ.Γ.: Από βδομάδα θα διαβάσετε και τα νέα της Φοίβης.




Κιμάς, λαχανικά, ρύζι, καφές, απορρυπαντικό πλυντηρίου και πιάτων, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας για το ξενώνα κακοποιημένων γυναικών "Φοίβη". Η Κ. Κλαίρη, η ακούραστη υπεύθυνη του ξενώνα, χάρηκε και μας ευχαριστεί.
Ο Σκλαβενίτης μάς ενίσχυσε τα ψώνια, αλλά και τα μετέφερε, μια και δεν είχαμε αυτοκίνητο!








50 σχόλια:

  1. Και ενώ το "σύστημα" σου την έσπαγε, πήρες το αίμα σου πίσω! Τόσοι άνθρωποι, τόση ανθρωπιά και τόση αγάπη! Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση!
    Μακάρι να μην ήταν αναγκαίες τέτοιες δράσεις, μα επειδή αυτή η ευχή είναι από άλλο πλανήτη, να είσαι σίγουρη πως ό,τι και όσες και να ακολουθήσουν, την ίδια (και μεγαλύτερη απήχηση) θα έχουν!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μακάρι! Μέχρο τότε ας ανοίγουμε δρόμους αλληλεγγύης!
      ♡♡♡

      Διαγραφή
  3. Εισαι θεά!!!!!
    Πολύ θα ήθελα να ημουν εκεί
    αλλά σκληρές περνώ μερες

    Τα φιλιά μου και την απεριόριστη αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως ήσουν, Ελένη! Γιατί σε σκεφτόμουν. Και είχα στην ψυχή μου τους στίχους σου.
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  4. Βλέπεις; Δεν είσαι μόνη! Αν και είσαι ικανότατη να κινήσεις βουνά!! Πολύ συγκινητικό να βρίσκεις ανθρώπους πλάι σου. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να έλθω και εγώ εκεί. Να πεις ότι δεν το χα προγραμματίσει; Αλλά βλέπεις από τη μια ο ''Αλλος Ανθρωπος'' και από την άλλη οι άλλοι δικοί μου άνθρωποι που με χρειάζονταν. Ξέρεις.
    Καλή συνέχεια μάτια μου
    Όλα θα πάνε καλά Η αρχή ήταν δύσκολη. Η συνέχεια θα κυλήσει σαν νεράκι στο αυλάκι.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ξέρω και καταλαβαίνω, Άννα! Πράγματι ένιωθα ότι ήσασταν εκεί!
      Μακάρι έτσι να κυλήσει έτσι η συνέχεια και μακάρι κάθε άνθρωπος που κλείνεται σε έναν μικρό κύκλο να καταφέρνει να κάνει έστω κι ένα βήμα σταθερο προς τα έξω.
      Φιλιά! ♡

      Διαγραφή
  5. Πόσο με συγκίνησες..
    Και θα το ξαναπώ.. Είσαι από τις πιο ζεστές διαδικτυακές μου γνωριμίες από κοντά! Ενωμένοι να είμαστε πάντα ♡
    Αναμένουμε το επόμενο και αυτή τη φορά θα είμαστε περισσότερες!
    Καλό βράδυ σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είμαστε, Κατερινάκι! Δεν γίνεται να αφήσουμε αυτή τη μαγεία!!!
      Καλό βράδυ! 🍓💟

      Διαγραφή
  6. Πολύ χαίρομαι για την επιτυχία που είμαι σίγουρη ότι είχε το μπαζάρ για τον 'Αλλο 'Ανθρωπο, Αλεξάνδρα μου!
    Καλή συνέχεια!!!!
    Φιλάκια και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη φορά βγήκα φορτωμένη από το σούπερ μάρκετ και το χάρηκα!!!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλεξάνδρα μου τι χαρά μου έδωσες με αυτή σου την ανάρτηση, δεν φαντάζεσαι!!! Την ώρα που εμείς αποχαιρετουσαμε ένα αγαπημένο φίλο, εσύ γεμιζες με ομορφιά και αγάπη την οθόνη του υπολογιστή με τα νέα σου! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και σ ευχαριστώ πολύ, που μας έδωσες την ευκαιρία να προσφέρουμε!
    Φιλιά πολλά και γλυκά, να είσαι πάντα καλά και να έχεις μια υπέροχη Κυριακή, φίλη! 💝 💝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι όμορφες κοινές στιγμές ας είναι πάντα στην καρδιά να απαλύνουν τον πόνο, Μαρίνα μου.
      Από τα μηνύματα που ανταλλάξαμε κι από τα γραφτά σου πολύ σε έχω εκτιμήσει, Μαρίνα. ♡

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Αλεξάνδρα μου
    Εδώ ταιριάζει κάτι που διάβασα σήμερα στο blog "Παράθυρο στη σκέψη" ότι: Από τότε που αποφασίζεις να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ
    ανακαλύπτεις ότι δεν είσαι μόνος!
    Φιλάκια κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο σωστό, Ελένη μου! Και πόσο εύκολα το ξεχνάμε μόλις λίγο απομακρυνθούμε...
      Φιλιά κι από μένα! ♡

      Διαγραφή
  10. Τι να πούμε εμείς Αλεξάνδρα μου, για την όλη έκβαση του εγχειρήματος, που το έκανες με ανόθευτη καλοσύνη κι αγάπη, με ευγενική προσέγγιση με δυναμική παρουσία, με συγκινησιακό ενδιαφέρον, ώστε να γίνει μια σπουδαία "πράξη αγάπης κι αλληλεγγύης", μέσα από Σένα φυσικά κι ύστερα απ' όλους όσους ενεργά βοήθησαν σ' αυτό! Μπράβο σ' εσένα και Συγχαρητήρια σε όλους! Προσωπικά, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κι οφείλω να πω, ότι μ' ενθουσίασε η φιλική σου αγκαλιά, με συγκίνησε η ευαισθησία της ψυχής σου και θαύμασα την ουσιαστική σου φροντίδα για τους άλλους που συμπονάς και σκεπάζεις με ανιδιοτελή αγάπη! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε!!! ❤️
    Να έχεις ένα όμορφο και τρυφερό απόγευμα!
    Πολλά φιλιά με μια σπουδαία αγκαλιά!❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τι να πω, Κατερινάκι! Που ήρθες με τη μεγάλη καρδιά σου και με αγκάλιασες! Αυτές είναι οι στιγμές που αξίζουν! ♡♡♡

      Διαγραφή
  11. Αλεξάνδρα μου ανθρώπινος θρίαμβος.....! Μπράβο σου και μπράβο σας όσοι πρωτοστατήσατε σε αυτήν την εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμάς που μας διδάξατε την ομορφιά αυτής της συμμετοχής, που μας ξεκολλήσατε, μας ταρακουνήσατε.
    Ναι.... υπάρχει ομορφιά Αλεξάνδρα.....! και ανθρωπιά.....!
    Και ανάμεσά της είσαι παρούσα.
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει Γιάννη! Και την είδα σε δεματάκια που έφταναν, σε μηνύματα, σε βλέμματα κι αγκαλιές, στο σπίτι της Κοινωνικής κουζίνας.
      Μακάρι να ξανασυναντηθούμε έτσι!

      Διαγραφή
  12. Σ' ευχαριστώ, Αλεξάνδρα μου, για τη δυνατότητα που μου έδωσε η πρωτοβουλία σου να προσφέρω κάτι σε αυτό το "μαζί"! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά, αν και δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω, για να μάθω λεπτομέρειες για την εξέλιξη της όλης προσπάθειας!
    Εύχομαι καλή δύναμη σε ό,τι κι αν κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν εκεί, ήρεμη δύναμη(!) και πολύ το χάρηκα, Γλαύκη μου!!!

      Διαγραφή
    2. Ήσουν εκεί, ήρεμη δύναμη(!) και πολύ το χάρηκα, Γλαύκη μου!!!

      Διαγραφή
  13. Ανάρτηση κόλαφος!
    Εδώ θα είμαστε ξανά... και ξανά... και ξανά!
    Όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι, χι!!! Δεν έχω ξαναγράψει τόσα πολλά και ήταν κουραστικός μαραθώνιος για εσάς να με διαβάσετε, όμως εθχα ανάγκη να τα γράψω όλα αυτά!
      Μαζί, Μαράκι μου! ♡

      Διαγραφή
  14. Τελικά όλα γίνονται.
    Φτάνει να υπάρχει στην καρδιά του καθενός και όλων μαζί η γνωστή μαγική λέξη που υπερνικάει όλα τα εμπόδια, σημαντικά κι ασήμαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά από τα εμπόδια μας φαίνονται μεγάλα μόνο και μόνο επειδή τα αποφεύγουμε, άλλα όμως είναι πραγματικά τεράστια...
      Όλα γίνονται: με καθαρή καρδιά κι επιμονή!
      Σε ευχαριστώ, Πέτρο, που όμορφα συμπορευτήκαμε.

      Διαγραφή
  15. Τι όμορφα που τα γραφεις Αλεξάνδρα μου!
    Η αγωνία ειναι λογική, αλλα όλα πήγαν κατ ευχην.
    Μακαρι να εμενα πιο κοντά, θα ερχόμουν και εγω σίγουρα. Φυσικα και ειμαστε εδω και θα βοηθησουμε με μεγάλη χαρά στις επομενες δρασεις!
    Φιλι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγώ συγκινήθηκα!
    η ενότητα είναι η μεγαλύτερη δύναμη!
    μπράβοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και να λοιπόν που τίποτα δεν είναι τυχαίο, να λοιπόν που οι δυνατοί άνθρωποι γίνονται ακόμα πιο δυνατοί όταν είναι όλοι μαζί!!!Μπράβο σε όλους όσους είχαν συμμετοχή σε όλο αυτό το τόσο όμορφο παζάρι!!Πάντα με γεμάτη αγάπη να είναι η ψυχή τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Κική μου! Η δύναμη που κρύβεται το μαζί είναι τεράστια.

      Διαγραφή
  18. "Ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων αρχίζει μ' ένα βήμα"!
    Αυτό το πρώτο βήμα έγινε πάλι και έδειξε πως μπορούμε να δείξουμε την ανθρωπιά μας...πάμε τώρα στο επόμενο, που είναι το σπίτι με τις γυναίκες που χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας... Αγάπης!
    ΑΦιλάκια καρδιάς σε όσες που βοήθησαν! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα βήμα μόνο μπορεί να κάνει την αρχή σε πολύ όμορφες διαδρομές! ♡♡♡

      Διαγραφή
  19. Αχ αυτές οι αποστάσεις, αλλά και οι υποχρεώσεις μου, που δεν με αφήνουν να λείψω από τη βάση μου...
    Πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί!
    Ίσως την επόμενη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να συναντηθούμε σε κάτι παρόμοιο, Αρτίστα. Αλλά κι έτσι, σας είχα στο μυαλό μου σε όλο το παζάρι, παρεούλα ήμασταν!

      Διαγραφή
  20. Αλεξάνδρα μου χαίρομαι που πήγαν όλα όπως τα ευχόμαστε με τη συμμετοχή μας.Να ξέρεις θάμαστε εδώ,γι αο,τι κι αν χρειαστεί,μην αγχώνεσαι.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ τώρα γιατί νόμιζα πως αυτή ήταν άλλη μία δράση της Δράσης Ελληνίδων Bloggers και όχι η πρώτη δράση του Bloggaki? Κοπελιά μου εσύ δεν είσαι αυτή που ανακοίνωσε αυτό το παζάρι στο blog της Δράσης? Όπως και αν είναι όμως νομίζω πως οφείλεις να πεις σε όλους τι έγιναν οι δημιουργίες που δεν πουλήθηκαν, γιατί δεν εκτέθηκαν όλες στο blog της Δράσης όπως γινόταν μέχρι τώρα ώστε να μπορέσουμε να αγοράσουμε ότι θέλαμε διαδικτυακά? Συγνώμη που ρωτάω αλλά μέχρι σήμερα η Δράση έτσι ενεργούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή παρακολούθησα το blogaki από την αρχή του, είμαι σίγουρη πως συστήθηκε με αυτό το παζάρι! Όσο αγενής και να γίνεις, αυτό δεν αλλάζει.

      Διαγραφή
    2. Α είχα χάσει ΠΟΛΛΑ επεισόδια τελικά!!!!
      Τώρα καταλαβαίνω τι έζησες Αλεξάνδρα μου , που ξετυλίγω καλύτερα το κουβάρι!
      Αχ μάτια μου.....

      Διαγραφή
  22. Χαίρομαι που πήγαν Αλεξάνδρα όλα κατ'ευχην και αν χρειαστείς και πάλι βοήθεια εδώ είμαστε.Να έχεις ένα όμορφο και γλυκό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αλεξάνδρα μου χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα γιατί είσαι πολύ χαρούμενος και δοτικός άνθρωπος!! Θα χαρώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε προσπάθειά σου...
    Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Στέλλα! Θα χαρώ κι εγώ να ξανασυναντηθούμε σε κάποιο blogaki, γιατί γελάσαμε!!!
      Ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση...

      Διαγραφή
  24. Αλεξάνδρα , μακάρι να ήμουν εκεί και να μπορούσαμε από κοντά να πούμε πάρα πολλά.
    Χάρηκα πολύ και για τη μεγάλη συμμετοχή των φίλων μας από τα μπλογκ , αλλά και για την μεγάλη, όπως γράφεις , προσέλευση κόσμου στο παζάρι.
    Έκανα και την ανάρτηση στο μπλογκ της Δράσης.
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!
    Θα είμαι εδώ όποτε κι όσο μου επιτρέπουν οι πολλές οικογενειακές μου υποχρεώσεις.
    Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολα αυτα τα ομορφα σχόλια που διαβασα εδώ μέσα Αλεξαντρα μου με κανουν χαρουμενη κάποιες απο τις φίλες δουλευουν περισσοτερο και ειναι κατανοητο αυτό ..από όλες μας η θέληση να αγαπαμε όσους χρειαζονται ενα χερι να τους κρατήσει...και εμεις να το απλωνουμε όποιοι και να είναι... και οπου υπαρχουν αναγκες αυτό εχει σημασια .. χαιρομαι που όλα πηγαν καλα .. καλη συνέχεια και σε αλλα με το καλό φιλάκιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

Η φωτογραφία μου
"Κι αν νικημένη η ομορφιά, ανίκητα τα μάτια, που κάποτε λοξοδρομούν και βρίσκουν μονοπάτια. Κι αν μεγαλώνω, το παιδί χτίζει γλυκιά αλήθεια και πλάθει μες στην πόλη του γαλήνης παραμύθια. Και σαν τα ερωτήματα ζητήσουν απαντήσεις, ξεχειλισμένες μαγικές μέσα μου συγκινήσεις." Άρης Άλμπης