Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Από πλανήτη σε δορυφόροΌπως ίσως ξέρετε, e κατοικούσα στον πλανήτη Β 612, τον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα. Και περνούσα καλά, μα, τελευταία, ένιωθα πως ο πλανήτης είχε δυσαρεστηθεί με την τόση έκθεση στον κόσμο κι εγώ πως είχα πιο πολλά να διαβάσω παρά να πω.

by nokeek

Λάθος! Πάντα το ένα φέρνει το άλλο.
Κι ακόμα, είναι τόσο δύσκολο να αποχωριστεί κανείς αυτές τις στιγμές που, μ' ένα κλικ, αφήνει τις σκέψεις του να κάνουν μια βόλτα στο Σύμπαν!
Κι έτσι αποφάσισα να μετακομίσω εδώ, στο φεγγάρι, που είναι συνηθισμένο στην πολυκοσμία, διατηρεί όμως κι απόμερα γραφικά σοκάκια.Στο πρώτο μου e σπίτι τα θεμέλια είχαν βάλει αυτοί οι στίχοι, πάντα μου δείχνουν το δρόμο. Σήμερα, την εγκατάστασή μου στο φεγγάρι σφραγίζουν αυτοί οι στίχοι, συνέχεια των προηγούμενων, καθώς πιστεύω πως είναι διαφορετικό το να πηγαίνεις όπου σε πάει ο άνεμος από το να αγωνίζεσαι, πως είναι άλλο να στέκεσαι αλληλέγγυος κι άλλο να συναντάς για καφέ...Φυσικά και δεν εγκαταλείπω τον πλανήτη Β 612, πώς θα μπορούσα; Τον αφήνω να πάρει μια ανάσα (!) και θα τον επισκέπτομαι συχνά. Ίσως και να ξαναγυρίσω σε αυτόν κάποια στιγμή...13 σχόλια:

 1. Όχι, καλά έκανες. Μια βόλτα στο φεγγάρι είναι πάντα ωραία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλή αρχή στο φεγγαρένιο σου e σπιτάκι, Woman in Blogs! ;)
  Προς το παρόν εξερευνούμε το φεγγάρι μέσα από τα μάτια σου, εννοώντας τους συνδέσμους ;)
  Καλή σου μέρα!
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παλόμα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις επισκέψεις σου και τα γλυκά σχόλιά σου!!!!
   Καλά να περνάς!

   Διαγραφή
 3. Καλή εξερεύνηση σε όλους μας. Μέσα από τα μάτια σου θα δούμε άλλους κόσμους, Καλοτάξιδη λοιπόν Αλεξάνδρα, ευχόμενη τούτο εδώ το σπίτι να είναι ακόρεστο!
  Φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έχεις κατακτήσει το Σύμπαν!!!! Καλοτάξιδο και το φεγγάρι σου.......σίγουρα εμείς που θα σε επισκεπτόμαστε θα είμαστε καλοτάξιδοι.......Καλή σου μέρα!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ ποολύ για τις ευχές και για... τις προσδοκίες!

   Διαγραφή
 5. Καλή αρχή! Πολύ μου άρεσε το περιβάλλον εδώ... λάτρεψα τις εικόνες!
  Καλό απόγευμα και καλό μήνα να έχεις! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ειδοποία καλή μου ....τώρα σε πήρα είδηση! ☺
  Καλοστέριωτο :)))
  Πάω να πάρω τον καφενέ και θα επιστρέψω το απόγευμα!
  Φιλιά♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τώρα σε πιάνω, αλλαγή παραστάσεων ήθελες πουλί μου! Καλά κάνεις, χρειάζεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

Η φωτογραφία μου
"Κι αν νικημένη η ομορφιά, ανίκητα τα μάτια, που κάποτε λοξοδρομούν και βρίσκουν μονοπάτια. Κι αν μεγαλώνω, το παιδί χτίζει γλυκιά αλήθεια και πλάθει μες στην πόλη του γαλήνης παραμύθια. Και σαν τα ερωτήματα ζητήσουν απαντήσεις, ξεχειλισμένες μαγικές μέσα μου συγκινήσεις." Άρης Άλμπης