Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Μέσα από το φακό της καρδιάς


Το πιο όμορφο, το πιο γλυκό, το πιο αισιόδοξο, το πιο ανθρώπινο ήταν το Blogaki που μόλις αποχαιρέτησα! Κι αυτό γιατί, παρά τις αναποδιές, γνώρισα ανθρώπους αξιόλογους και δέθηκα με ανθρώπους που εκτιμούσα. Είχε απ' όλα αυτό το Blogaki: αγκαλιές, συγκίνηση, γνώση, συζήτηση, γέλια!

Χωρίς τη Μαριλένα και τη Μαρίνα αυτό το Blogaki δεν θα ήταν το ίδιο, ίσως και να μην είχε κάνει αυτό το βήμα. Είχα ανάγκη τη γενναιοδωρία σας, την... ολομέτωπη στήριξή σας. Κορίτσια, σας ευχαριστώ. (Το ξέρετε πως αυτή η λέξη δεν μπορεί να εκφράσει ό,τι νιώθω, μου χαρίσατε ελπίδα καινούρια και χαρά μεγάλη. Μια ❤ για τις φωτεινές ❤❤ σας.)







Χωρίς τη Χριστίνα η εκδήλωσή μας δεν θα είχε το υπέροχο αφισάκι της. 💙 Περάστε μια βόλτα από το κανάλι της στο youtube, θα σας φτιάξει η διάθεση!







Πριν ανέβω Αθήνα κράτησα στα χέρια μου το βιβλίο της Σταυρούλας (με την τόσο συγκινητική αφιέρωσή της) και το ταξίδι άρχισε παραμυθένια. Συνεχίστηκε όμως έτσι, γιατί η Σταυρούλα ήρθε με το γέλιο της, τη γενναιοδωρία της και την ομορφιά της ψυχής της να στηρίξει ηθικά και πρακτικά το Blogaki. 💓

Για πρώτη φορά βρεθήκαμε από κοντά με τη γλυκιά Εύη. 💖 (Μπορεί να έχουμε καιρό να διαβάσουμε ανάρτησή της, όμως είναι παρούσα!) Αλλά και με το Γλαρόλυκο και την Κανελλία, Στήριξαν και οι δυο πολύ το Blogaki. 💗Δυο bloggers που αξίζει να επισκεφτείτε για να τους διαβάσετε. 


Οι τυπωμένες λεζάντες δεν ήρθαν ποτέ... 

Μεγάλη χαρά ήταν και η γνωριμία μου με τον Θάνο Τσάκαλο (χάρη στη Μαρία 💛). Μας είδε μέσα από το φακό του και μας πρόσφερε ό,τι είδε. 💕 Το ταλέντο, κυρίως όμως η προσωπικότητά του, έδωσαν σε αυτή την ανάρτηση (εκτός από τις φωτογραφίες) και τον τίτλο.
Μέσα από το φακό της καρδιάς, που δίνει απλά και χωρίς φασαρία, την κατάλληλη απόχρωση στα πράγματα και τις καταστάσεις, αυτό το Blogaki ήταν γεμάτο ουσία. Τώρα, που έφυγε το άγχος και η κούραση, το επιβεβαιώνω και πετάω από τη χαρά μου!

Όλες κι όλους που με τις δημιουργίες σας, τις φωτογραφίες σας και τα μηνύματά σας στηρίξατε την προσπάθεια για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστώ! 💚



Οκ, το ξέρω: το τερμάτισα με τις καρδούλες και τα ευχαριστώ... Επανορθώνω:
Δυστυχώς, οι δημιουργίες μου απαξιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Τα παγωτά μου, τα υπέροχα παγωτά μου, χαρακτηρίστηκαν σβούρες, βελανίδια, ακόμα και κουκουνάρια. Αιτία για αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ήταν, φυσικά, η ζήλεια. 😈 Το καταγγέλλω. Και δηλώνω δημόσια πως δεν πτοούμαι, θα συνεχίσω να τα φτιάχνω! Ευτυχώς, υπήρξαν και άνθρωποι με γούστο και μυαλό που αναγνώρισαν τα παγωτά μου ως παγωτά... 😏



Σε όλες κι όλους εύχομαι όμορφες και δημιουργικές ώρες με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Εγώ ακόμα να καταλάβω ότι έρχεται Πάσχα... Ακόμα είμαι σε -γιορτινούς- ρυθμούς Blogakiου!

Υ.Γ.: Πλέον μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα του Blogakiου εδώ!!! Blogaki χωρίς blog γίνεται;;; 😉

19 σχόλια:

  1. Χαίρομαι ειλικρινά για όλα τούτα που αναφέρεις Αλεξάνδρα μου.
    Δυστυχώς δεν ήρθα και δεν έχω δικαιολογία να την επικαλεστώ ως άλλοθι. Μπράβο σε κάθε έναν από τα παιδιά που, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δήλωσαν παρουσία σε μια τέτοια εκδήλωση που τιμά την ανθρωπιά.
    Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο την περίμενα αυτή την ανάρτηση- ρεπορτάζ της εκδήλωσης σας, μια και δεν κατάφερα να έρθω... και τώρα που σε διαβάζω Αλεξάνδρα μου, χαίρομαι που όλα πήγαν κατ' ευχή και ας μη θαύμασαν μερικοί μερικοί τα παγωτίνια σου!
    Πήρε και το μάτι μου, τις φωτό με θέμα, "δώστε τα χέρια" και αυτό ήταν μια ακόμη απόδειξη για την επιτυχία και πρωτοτυπία της εκδήλωσης!
    Να ξεκουραστείς και να έχεις ένα πανέμορφο Πάσχα!
    Πολλά πολλά και τα χαμογελαστά ΑΦιλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το καλό να συνεχίσεις ό,τι κάνεις και με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία Αλεξάνδρα.
    Καλό Πάσχα με τους αγαπημένους σου.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν μια πολύ ωραία προσπάθεια, που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ οποιαδήποτε βοήθεια! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς και μπορώ να βοηθήσω!
    Πολλά φιλιά Αλεξάνδρα μου!! Να είσαι καλά να μας δίνεις αφορμές να προσφέρουμε!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά "μπράβο" καρδιάς!
    Δεν μπορούσα, για τους γνωστούς λόγους, να παρευρεθώ. Η σκέψη μου, όμως, ήταν κοντά σας.
    Να είστε καλά! Τα φιλιά μου! ♥

    ΥΓ. Αλεξάνδρα μου, τα παγωτάκια σου ήταν υπέροχα, ζουμερά, ολόδροσα! (Άκου, σβούρες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι που πηγαν όλα καλά στην προσπαθεια σας εστω και με δυσκολίες οπως λες Αλεξανδρα μου..και βέβαια τα παγωτακια σου δεν ηταν σβούρες..χι..χι.. μα σβούρες;
    Να εισαι καλα και να κανεις οτι αγαπας παντα..
    Καλό Πασχα και Καλή Ανασταση παντου..φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!
    Να είστε πάντα καλά να προσφέρετε αγάπη!

    Καλέ μια χαρά παγωτά φαίνονται τα παγωτά σου!
    Λαχταριστά, λαχταριστά!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο σου και μπράβο σε όλους! Πάντα δοτική και παρούσα να τονίζεις το νόημα της αλληλεγγύης. Να είσαι καλά
    Ευχές αφήνω για καλές γιορτές
    Η Ανάσταση του Κυρίου εύχομαι να σου φέρει κάθε καλό
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα με πολλά μπράβο για την υπέροχη πρωτοβουλία
    Περίμενα και εγώ την ανάρτηση με ενδιαφέρον. Όχι επειδή συμμετείχα στο φωτογραφικό μέρος αλλά επειδή πιστεύω στη συλλογική-δημιουργική δράση και χαίρομαι με το αποτέλεσμα - της δημιουργίας και της αλληλεγγύης.
    Θα..χτυπήσω ξανά την πόρτα με μία ιδέα για τη Θεσσαλονίκη
    Καλό Πάσχα - Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλεξάνδρα μου, ήταν μια υπέροχη πρωτοβουλία κι ένα υπέροχο αντάμωμα... ονειρεύομαι ήδη το επόμενο. Το παγωτό σου στολίζει τα κλειδιά της δουλειά μου και το έχω πάντα μαζί μου.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τη ζέστη αγκαλιά σου ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλεξάνδρα μου, πήρα επιτέλους άδεια και έρχομαι να διαβάσω τα νέα σας. Να είσαι γερή και δυνατή να κάνεις πράξη τις ανθρώπινες ιδέες σου!!

    Καλή Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλεξάνδρα μου, λυπάμαι όμως έχω χάσει πολλά επεισόδια εδώ στον χώρο. Να είσαι καλά και να παρακινείς πάντα τον κόσμο για κάτι καλύτερο!
    Καλό Πάσχα με υγεία και σοφία!

    Υ.Γ.
    Τα παγωτά σου πάντως είναι...παγωτά, έστω και πλεκτά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλεξάνδρα μου να είσαι καλά και να στήνεις τέτοια παζάρια αλληλεγγύης! Χάρηκα πολύ που σε είδα. Χρόνια Πολλά με ελπίδα και αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κορίτσι μου έτσι είναι η ζωή..ανεβοκατεβάσματα μα εμείς ΔΕΝ πρέπει να πτοούμαστε! Να συνεχίσεις ότι εσένα ευχαριστεί και να μη σε νοιάζει για τους γύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια. 💚 Σε όλες και σε όλους εύχομαι έναν όμορφο και δημιουργικό μήνα! 🐞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χριστός Ανέστη και καλό μήνα
    καλή αρχή στο νέο σου μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

Η φωτογραφία μου
"Κι αν νικημένη η ομορφιά, ανίκητα τα μάτια, που κάποτε λοξοδρομούν και βρίσκουν μονοπάτια. Κι αν μεγαλώνω, το παιδί χτίζει γλυκιά αλήθεια και πλάθει μες στην πόλη του γαλήνης παραμύθια. Και σαν τα ερωτήματα ζητήσουν απαντήσεις, ξεχειλισμένες μαγικές μέσα μου συγκινήσεις." Άρης Άλμπης